Distribuie

Despre noi

Despre noi

01

greenfield project services

Greenfield Project Services este o societate din Craiova ce dorește să expună cât mai multe modalități de proiectare si construire. Pentru a ne evidenția stilul și personalitate ca și firma ne concentrăm pe idei originale și modalități de punere în practiă a acestora cu un nou concept ce va începe de aici.

Serviciile noastre includ, la cele mai înalte standarde, toate etapele necesare elaborării unui proiect de construcție, si constructia propriu-zisa ‘’la cheie’’ . Începând cu consultanță, documentația de obținere a avizelor și a certificatului de urbanism, studii de fezabilitate, proiecte de structura tehnică, design interior și amenajări peisagere împreună cu asistență de șantier.

De aceea, ne îndepărtăm de răspunsurile evidente și căutăm soluții noi. Indiferent dacă suntem angajați în proiectare , management de proiect, construire,consultanta sau vanzare, clienții noștri primesc mereu soluțiile cele mai inspirate.
Imbratisam cu interes modalitatile moderne de proiectare si construire si ne mandrim cu proiectele realizate de catre echipa noastra in prezent .

locuinta

02

Serviciile noastre

Credem în puterea tehnologiei și o îmbinăm cu succes cu experiență și cunoștințele deprinse de-a lungul timpului.

Propunem soluție și proiectare structuri de rezistență pentru proiecte case, clădiri și alte construcții.

Reproiectam structurii de rezistență pentru consum minim de material cu randament maxim. Lăsați proiectul dvs pe mâna unor profesioniști.

Management De Proiect

Oferim servicii de proiectare complete iar pentru tine înseamna servicii de calitate de la faza de concepție până la faza de finalizare a proiectului.

Construcții Civile, Industriale și Agricole

Ne străduim pentru a crea o unitatea între designul arhitectural și cel structural, deoarece credem că acest lucru este esențial pentru a maximiza potențialul spațiilor.

Proiectare

Prezența unui consultant în domeniu va facilita alegerea și înțelegerea cât mai exactă a rezultatului ce va fi obținut și a necesităților dumneavoastră.

Consultanță

Asistența de șantier se realizează printr-un reprezentant al contractorului pe parcursul fazei de proiectare a unui proiect.

Vânzare Materiale De Construcții

Vânzare Materiale De Construcții – Distribuitor autorizat cărămidă marcă UNIVERZUM și tâmplărie PVC REHAU